FARMAVIT NATURE este o companie specializată în produse unice pentru un stil de viață sănătos.
În activitatea noastră, ne concentrăm pe nevoile oamenilor obișnuiți și pe practica clinică a specialiștilor.
Dezvoltăm formulări și generice originale, selectăm cu atenție substanțele active și excipienții, primordial de calitate europeană, efectuăm toate cercetările necesare pentru a dovedi eficacitatea și siguranța produselor noastre. Drept urmare, ideile inovatoare sunt concretizate în produse reale, de înaltă calitate la un preț accesibil, axate pe consumatorul final.

În prezent, a fost dezvoltată o linie de produse pentru copii și adulți, care au câștigat încrederea consumatorilor și sunt solicitate de comunitatea medicală.
Cooperarea cu locurile de producție ne permite să completăm propriul portofoliu de produse cu produsele partenerilor noștri și să formăm soluții complexe pentru medici și pacienți.
Produsele noastre ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular, la îmbunătățirea funcției creierului, ajută organismul copilului în perioada de creștere și dezvoltare activă, susțin organismul în timpul sezonului rece și îmbunătățește calitatea vieții.

CALITATEA PRODUSULUI
Dezvoltarea, producerea și vânzarea de dispozitive medicale, suplimente alimentare, produse biodistructive și cosmetice se realizează în conformitate cu standardele internaționale: ISO 9001:2015, SM SR EN ISO 14001:2016.
Calitatea ingredientelor active și excipienților este confirmată de teste de laborator.

EFICIENȚĂ DOVEDITĂ
Monitorizăm cu atenție toate etapele nașterii produsului „De la idee la implementare”:

- Când dezvoltăm compoziția, ne bazăm pe date științifice riguroase. Eficacitatea tuturor ingredientelor active pe care le includem în preparatele noastre a fost dovedită prin studii de încredere. În plus, ne asigurăm că substanțele utile sunt incluse în compoziția produsului sunt în doze necesare pentru a rezolva o anumită problemă.

- Alegem minuțios furnizorii componentele produselelor noastre, acordând prioritate producătorilor europeni și materiilor prime brevetate cu proprietăți dovedite. Acordăm o atenție deosebită standardizării extractelor de plante pentru a controla cantitatea exactă de nutrienți. Acesta este singurul mod de a garanta acțiunea lor eficientă și sigură.

- Producția se realizează pe echipamente moderne care vă permit să se efectueze un ciclu complet al procesului de producție.
Avem capacitatea de a produce diverse forme farmaceutice: tablete, capsule, soluții, pulberi, drajeuri, suspensii, pulberi, siropuri, uleiuri, servetele, geluri.
Eficacitatea acestei strategii a companiei noastre este dovedită de mulți factori:

- Încrederea pacienților care aleg produsele noastre. Conform datelor de marketing, mulți oameni au aflat despre produsele noastre de la rude și prieteni și le-au urmat sfaturile.

- Recunoașterea de către comunitatea medicală. Pediatrii, neuropatologii, cardiologii, specialiștii în boli infecțioase, gastrologii, otolaringologii etc. includ în mod activ produsele noastre în schemele de tratament. Formele convenabile sub formă de picături vă permit să calculați cu precizie doza și să alegeți cursul de aplicare în funcție de vârsta și masa corporală a pacientului.

- Rezultatele testelor de laborator confirmă siguranța produselor. Produsele finale respectă cerințele standardelor naționale și internaționale în domeniul reglementării suplimentelor alimentare, cosmeticelor și biocidelor.

- Suntem participanți activi la expoziții, conferințe și prezentări internaționale.
Nu ne oprim aici – compania noastră continuă să se dezvolte dinamic în toate domeniile: cercetare, producție, management, financiar și marketing.
Printre gama serviciilor noastre se numără furnizarea de consultanță în domeniul înregistrării, standardizării, certificării, avizării sanitare și producției de dispozitive medicale, suplimente alimentare, cosmetice și biocide pentru partenerii noștri. De asemenea, prestarea serviciilor de   producție și distribuție.

Despre noi